понеділок, 11 червня 2012 р.

Євро-2012: у гру вступає "український квартет"

Програму першого туру групового етапу чемпіонату Європи-2012 з футболу завершать у понеділок, 11 червня, поєдинки квартету D у Донецьку та Києві.

Спочатку на полі "Донбас Арени" зіграють національні команди Франції й Англії - cтартовий свисток арбітра з Італії Ніколи Ріццолі пролунає о 19:00 за київським часом. У 28 попередніх поєдинках значна перевага була на боці Англії, яка здобула 16 перемог і поступилася лише у восьми випадках. Щоправда, в офіційних зустрічах у команд рівні показники - по дві перемоги та дві нічиї.

Інший матч четвертого ігрового дня - між збірними України та Швеції на НСК "Олімпійський" - о 21:45 розпочне рефері з Туреччини Джунейт Чакир. Це буде перший офіційний матч між командами. Три попередні товариські зустрічі принесли кожній по перемозі та одну нічию в основний час (українці потім виграти за пенальті).

"Перша гра - дуже складна. Особливо для молодих футболістів. У цьому плані збірна Швеції має певну перевагу. Адже мало того, що мова йде про чемпіонат Європи, так для нас це ще й матч-відкриття, - зазначив напередодні дебюту головний тренер збірної України Олег Блохін. - Чи буде відкритим або закритим футбол - подивимося. Головне - зі стартовим складом я вже визначився".

За словами наставника шведів Еріка Хамрена, його команда намагатиметься грати першим номером. "Сподіваюсь, що більше будемо діяти на атаку, ніж на оборону. Ми взагалі сповідуємо атакувальний футбол. Але, звичайно, багато що залежить і від суперника - якщо той теж буде активно йти вперед, тоді нам доведеться надійно оборонятися", - підкреслив тренер "Тре Крунур".

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/e_vro_2012_u_gru_vstupae__ukraiinskiy_kvartet_1733314

2 коментарі:

  1. Суперник у нас серйозний! Але ж ми його вже перемагали!

    ВідповістиВидалити
  2. Перший млинець завжди видається гливким, особливо якщо команда непідготовлена а Олег Блохін більше шукає виправдальних слів, аніж заохочувальних... Хоча українські фани все-таки сподіваються на неможливе - перемогу нашої команди на чемпіонаті...

    ВідповістиВидалити

Коментувати: