вівторок, 26 червня 2012 р.

Вступна кампанія-2012 стартує через 5 днів

Рівно через 5 днів стартує вступна кампанія vstupna2012 року. Прийом заяв та документів від вступників на навчання на основі базової або повної загальної середньої освіти на денну форму розпочнеться 2 липня.

Про це повідомив міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник під час селекторної наради, передають кореспонденти УКРІНФОРМу.

"Із 2 липня розпочнеться прийом документів від вступників на денну форму навчання на основі повної загальної середньої освіти і закінчиться 31 липня", -
сказав Табачник.

Він зауважив, що прийом документів від осіб, які будуть складати вступні екзамени до ВНЗ, закінчаться 20 липня, а вступні екзамени будуть проводитися з 21 по 31 липня. Прийом заяв та документів від абітурієнтів, які для вступу на навчання мають проходити творчі конкурси, закінчаться 17 липня, а творчі конкурси - а вони будуть проведені у декілька сесій - з 10 до 31 липня.

Водночас, Табачник запевнив, що рейтингові списки буде оприлюднено не пізніше 12 години 1 серпня і 12 години 5 та 8 серпня.

Інформування громадськості про подання заяв на вступ до ВНЗ I-IV рівнів акредитації буде здійснюватися за даними Єдиної державної електронної бази з питань освіти в інформаційній системі "Конкурс", тому приймальні комісії зобов'язані подавати у встановленому порядку отримані від вступників відомості в режимі он-лайн до ЄДЕБПО.

"Для уникнення черг у приймальних комісіях раджу користуватися системою електронної подачі документів. Особливо це актуально для осіб із сільської місцевості. В 2011 році нею скористався кожен 10-й вступник, тож сподіваюся, що цьогоріч охочих буде ще більше", - резюмував міністр.

Ірина Бакай, Андрій Шульга, КИЇВ. 26 червня 2012 року.


http://www.ukrinform.ua/ukr/news/1737234

1 коментар:

Коментувати: