пʼятницю, 15 червня 2012 р.

Єврофани в Харкові більш охоче їздять на велосипедах, ніж на таксі

Харківські таксисти поки не змогли виправдати своїх надій на Євро-2012: іноземні гості не квапляться замовляти таксі, віддаючи перевагу власним велосипедам.

Такий коментар кореспондент УКРІНФОРМу отримала в службі таксі "Лідер".

"На початок Євро ми підготували дві сотні машин, готових відвезти замовника куди завгодно. При цьому водії, персонал, що приймає замовлення по телефону, заздалегідь удосконалив своє знання англійської та німецької мов, а також отримав на руки розмовники. Проте іноземці, попри очікуване, замовляють таксі рідко, число їх замовлень не перевищує 10% від загальної маси", - розповіла диспетчер служби таксі "Лідер" Тетяна Ясинова.

Тетяна спростувала інформацію, що з'явилася в ЗМІ, про те, що іноземців возять на таксі за завищеними тарифами. "Тарифи для їзди по місту у нас однакові для всіх, а замовлень на поїздку за місто не було", - сказала вона. Тим паче, що єврофани, від імені яких телефонують волонтери, піклуються не про ціну поїздки, а про те, аби послугу було надано швидко і якісно.

Диспетчер служби таксі "Лідер", характеризуючи тих, хто все ж скористався послугами її компанії, назвала голландців дуже доброзичливими. Вони веселі, співають пісні, показують водіям фото своїх дітей, запрошують у гості. Як вдячність, як прийнято на Заході, залишають гарні чайові.

Проте, саме голландці, за її словами, найчастіше їздять по Харкову на велосипедах, привезених з дому.

1 коментар:

  1. Заощадливими ж виявились іноземці... навіть велосипеди з дому попривозили...

    ВідповістиВидалити

Коментувати: