четвер, 8 листопада 2012 р.

Найкращим пікапом наступного року визнано Ford Ranger

FordНовий Ford Ranger здобув звання найкращого пікапа у світі та удостоївся премії "Міжнародний пікап 2013", обігнавши таких конкурентів, як VW Amarok та Isuzu D-Max. Він завоював нагороду, пройшовши серйозні випробування на полігоні у Бедфордширі і набравши 47 балів, що вище за загальну кількість балів Isuzu D-Max та Volkswagen Amarok, які зайняли друге та третє місця. Вручення нагороди відбулося на виставці комерційного транспорту в Дубліні.

Про це повідомляє kolesa.ru.

За словами директора підрозділу комерційних автомобілів Ford of Europe Пола Рендла, ця престижна нагорода свідчить про масштаб роботи, виконаної глобальними командами спеціалістів, і у компанії є всі підстави вважати, що виведення на ринок нових Transit і Transit Connect у 2013 році принесе аналогічні успіхи.

Новий Ford Ranger доступний у продажу з подвійною або полуторною кабіною, повним приводом, з великим вибором двигунів: дизельними 2.2 л потужністю 150 к.с. та 3.2 л потужністю 200 к.с. з механічною, або з автоматичною коробкою передач. Можлива бензинова версія 2.5 л, яка "видає" 166 к.с.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/1769687

1 коментар:

Коментувати: