четвер, 15 листопада 2012 р.

Європейці розпочали підготовку до Різдва

РіздвоУ Європі готуватися до святкування Різдва почали заздалегідь. Найперші ялинки вже прикрасили вітрини дорогих магазинів.

Про це повідомляє Metro International.

Діти теж відчувають наближення свята. Наприклад, Санта Клаус уже відвідав малюків у Дрездені. Він приїхав на пошту, щоб забрати всі дитячі листи і встигнути виконати бажання кожного малюка.

Парижани милуються видом освітленого фасаду універмагу Galeries Lafayette. Він засяяв новими вітринами. Вони теж готові до Різдва і Новорічних свят.

А французька актриса Маріон Котіяр особисто приїхала на відкриття зимового сезону універмагу Printemps, який підготував особливі різдвяні вітрини.

Різдвяні прикраси також з'явилися на ринку Ковент Гарден у Центральному Лондоні.

Як повідомляв УКРІНФОРМ, монтаж головної ялинки України на Майдані Незалежності в Києві почнеться 15 листопада. За словами керівника Головного управління культури Київської міськдержадміністрації Світлани Зоріної, запалять ялинку в день святого Миколая - 19 грудня. Ялинка на Майдані буде штучною, заввишки близько 35 метрів. На ній буде святкова ілюмінація, понад 200 варіантів освітлення як уночі, так і вдень.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/e_vropeytsi_rozpochali_pidgotovku_do_rizdva_1771266

3 коментарі:

  1. В мире развитого бизнеса эта подготовка начинается минимум за месяц, у нас как правило - за 2 недели до Нового Года.

    ВідповістиВидалити
  2. Єворопейці живуть в іншому світі!

    ВідповістиВидалити
  3. до великих свят готуємось заздалегідь

    ВідповістиВидалити

Коментувати: