пʼятницю, 9 листопада 2012 р.

Жінка на кухні проводить 3 роки життя

КухняТри роки свого життя або 1 117 днів матері проводять на кухні, як з'ясували дослідники. За рік це становить цілих 18 діб.

Про це повідомляє medikforum.ru.

"Стереотип про жінку-господиню, яка мало не весь час проводить, схилившись над плитою, зовсім не так застарів, як це можна припустити. Британські соціологи опитали більше тисячі матерів, щоб дізнатися, як багато хвилин або годин на день вони витрачають на приготування їжі. Навіть з урахуванням наявності в побуті найсучасніших засобів для приготування їжі, на зразок мікрохвильових печей, аерогрилів і хлібопічок, жінки на кухні все одно витрачають більше трьох років життя", - говориться в повідомленні.

Три роки життя жінки на кухні, це вісім годин на тиждень, тобто, трохи більше години за день. Цілком знайому картину, якщо врахувати, скільки часу потрібно на приготування сніданку, обіду і вечері. Крім того, ще 20 хвилин у день жінки на кухні релаксують, переглядаючи телевізор або читаючи газету.

Ось чому головним приміщенням квартири або будинку прекрасна стать вважає саме кухню. 45% опитаних заявили, що добре обладнана і простора кухня здається їм основною чеснотою будь-якого житла. Більше того, 60% дівчат від 18 до 24 заявили, що кухня у квартирі чоловіка відбиває його ставлення до життя і стиль.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/1769965

2 коментарі:

  1. здається, набагато більше - на себе часу майже не вистачає

    ВідповістиВидалити
  2. А время на кухне - это не на себя? Главное - без фанатизма :)

    ВідповістиВидалити

Коментувати: