четвер, 1 листопада 2012 р.

У Києві покажуть роботи сотні сучасних художників

Тиждень мистецтвЗ 2 по 11 листопада у столиці відбудеться "Український тиждень мистецтв"

Про це "Коментарям" розповіли організатори VI Міжнародної виставки-конкурсу сучасного мистецтва "Український тиждень мистецтв".

За їх словами, головна мета проекту - створити умови для багатогранного представлення нових авторів (художників, графіків, живописців, скульпторів, фотографів і дизайнерів) широкій аудиторії і колу фахівців, критиків і меценатів мистецтва, продемонструвати творчий потенціал нового покоління майстрів образотворчого мистецтва.

Виставка проходить у Центральному Будинку Художника двічі на рік, починаючи з 2009 року. Як відзначають організатори, програма виставки сезону "Осінь-2012" дуже різноманітна і складається з виставкового, конкурсного і освітнього розділів. На виставці буде представлено більше 160 робіт від майже ста учасників з України, Росії, Італії. Серед заявлених творів представлені живопис, графіка, фотографія, скульптура і декоративно-прикладне мистецтво.
Серед усього іншого, у рамках "Українського тижня мистецтв" відбудуться майстер-класи по використанню різної техніки живопису і майстер-класи з графіки. Також цінителів мистецтва навчать Петриківському розпису і розпису на тканині, з використанням техніки "холодний батік". Крім того, майстри розкриють таємницю створення карикатури і виготовлення "ляльки-мотанки".

Вхід на виставку і усі заходи, що проходять у рамках "Українського тижня мистецтв", безкоштовний.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/1767924

1 коментар:

Коментувати: