вівторок, 20 листопада 2012 р.

Визначено найненависніші та найщасливіші професії

Нове дослідження виявило, що робота садівника і aфлориста - найщасливіші професії у світі. За ними йдуть перукарі та садівники. Список найненависніших професій очолили банківські службовці та IT-шники.

Про це повідомляє "Росбалт".


Так, дев'ять з десяти садоводів щасливі, займаючись своєю
справою. 80% з них зазначили, що це відбувається, тому що у них є можливість самим планувати свій день і графік. Приблизно стільки ж (82%) заявили, що вони можуть відточувати своє мистецтво хоч кожного дня, і це підвищує задоволення роботою.

Найненависнішими професіями виявилися, як не дивно, робота банківського службовця, IT, а також робота з людськими ресурсами, тобто соціальна робота.

44% банкірів повідомили, що вони цілком задоволені своєю роботою, але їхній дохід був дуже високим. Ті, чий дохід
був нижчим, були нещасними. Тільки 45% банкірів відчували, що вони приносять користь, і тільки третина повідомили, що вони піднялися по кар’єрних сходах і добилися професійного визнання.

Серед IT-спеціалістів тільки 48% були задоволені своєю роботою.

У ході дослідження було опитано 2 тис. 200 працівників найрізноманітніших професій. Було встановлено, що співробітники хочуть гнучкості, а також розумного контролю за їх щоденними обов'язками, можливості використовувати свої навички для вирішення проблем і отримання винагороди.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/viznacheno_naynenavisnishi _ta_nayshchaslivishi_profesiii_1772364

3 коментарі:

  1. Щодо садівника-флориста - не сперечатимусь!

    ВідповістиВидалити
  2. О да, насчет садовников согласна, такое создавать как на картинке! А вот парикмахеры не понятно каким боком сюда попали.

    ВідповістиВидалити
  3. Найненависніша робота - одна з найбільш оплачуваних, тому доводиться обирати між стабільністю у житті та задоволенням від своєї роботи...

    ВідповістиВидалити

Коментувати: