вівторок, 13 листопада 2012 р.

Названо "найкрасивіший" жіночий вік

У Великобританії дослідники з'ясували a"найкрасивіший" жіночий вік.

Про це пише "Medikforum.ru".


Пыд час проведеного у Великобританії опитування, в якому взяли участь більш як 2000 жінок і чоловіків,
дослідники з'ясували, які складові жіночої привабливості найважливіші для сильної статі. 70% респондентів-чоловіків визнали принциповим чинником упевненість у собі – саме ця якість, на їх думку, робить жінку бажаною. 67% відповіли, що зовнішність важливіша за впевненість. 47% виділили почуття стилю, яке змушує звертати особливу увагу на ту чи іншу прекрасну даму.

Щодо самих жінок, то майже 2/3 усіх опитаних погодилися з тією думкою, що краса приходить з віком - більш як 50% повідомили, що з роками вони змогли позбутися підліткових комплексів і тепер почуваються більш впевненими і красивими. 55% зізналися, що тільки з віком вони стали краще розбиратися в макіяжі.

Проаналізувавши отримані дані, дослідники дійшли висновку про те, що максимальні показники таких важливих параметрів жіночої привабливості, як впевненість, стиль та індивідуальність, припадають, в середньому, на жіночий вік у 31 рік. Це період, коли жінка одночасно і красива, і вже придбала впевненості в собі, а також виховала у собі за пройдений період молодості власне почуття стилю, що вигідно відрізняє її від молодих дівчат.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/nazvano _naykrasivishiy_ginochiy_vik_1770671

1 коментар:

  1. Помимо всего названного, к 31 году женщины в основном все приобретают прекрасные женственные формы.

    ВідповістиВидалити

Коментувати: