пʼятницю, 9 листопада 2012 р.

Том Хенкс зіграє мультиплікатора Уолта Діснея

Перший знімок американського актораa Тома Хенкса в ролі Уолта Діснея з'явився в інтернеті. Хенкс грає художника-мультиплікатора в фільмі "Порятунок містера Бенкса".

Про це повідомляють зарубіжні ЗМІ.


"Картина буде розповідати про те, як студія Діснея
придбала права на екранізацію книги про Мері Поппінс у письменниці Памели Треверс. Згаданий в назві нового фільму містер Бенкс - один з персонажів, вигаданих Треверс", - зазначається в повідомленні.

Перша книга про няню-чарівницю Мері Поппінс була опублікована в 1934 році. За даними, Дісней намагався домовитися з Треверс про екранізацію з кінця 1930-х, однак письменниця довго не хотіла надавати студії права.

У результаті діснеївська "Мері Поппінс" вийшла на екрани тільки в 1964 році. Стрічка висувалася на 13 "Оскарів" і отримала п'ять з них - в номінаціях "Краща актриса", "Краща пісня", "Кращий саундтрек", "Кращий монтаж" і "Кращі спецефекти". Водночас сама Треверс залишилася незадоволена екранізацією.

Роль письменниця в фільмі "Порятунок містера Бенкса" виконує Емма Томпсон. Зйомки почалися в Діснейленді в Каліфорнії 6 листопада. Вихід стрічки в прокат заплановано на 20 грудня 2013 року.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/1769969

1 коментар:

Коментувати: