пʼятницю, 16 листопада 2012 р.

Новий фільм про Beatles змонтують із записів прихильників

aКомпанія Apple Corps дала добро на створення документального фільму "The Beatles Live!".
Про це повідомляє Лента.ру.

Воєдино будуть зібрані рідкісні концертні записи The Beatles, фрагменти невідомих інтерв'ю та інші матеріали, що мають відношення до квартету. Компанія OVOW,
творець картини, має намір зайнятися пошуком записів в архівах.
Також вона звернулася за допомогою до прихильників The Beatles, у колекціях яких могли зберегтися любительські записи, зроблені на концертах групи.

Творців фільму цікавлять матеріали, зняті у період з жовтня 1963-го по серпень 1966 року. 28 серпня 1966-го The Beatles дали останній повноцінний концерт на стадіоні Candlestick Park у Сан-Франциско.

Збирання матеріалів почалося у четвер, 15 листопада, і триватиме до кінця 2012 року. Всі бажаючі можуть завантажити записи і фотографії, зроблені на концертах The Beatles, на сайт проекту.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/noviy_film_pro beatles_zmontuyut_iz_zapisiv_prihilnikiv_1771551

3 коментарі:

  1. Прихильники часто знімають і справді цікаві моменти, підмічаючи важливі деталі... тому фільм має вийти несподіваний....

    ВідповістиВидалити
  2. Потому группа и легендарная, что интерес к ней не иссякает.

    ВідповістиВидалити
  3. Конечно, только женщины знают, каким трудом все это достигается и чего стоит. Но если женщина ориентируется на мужчину, то она может нравиться мужчинам, а для женщин казаться либо серой мышкой, либо попугаем и вызывать удивление мужским полом.

    ВідповістиВидалити

Коментувати: