середу, 7 листопада 2012 р.

Чоловіче щастя настає до 37-ми років

Чоловіче щастяОстанні дослідження вчених показали, що найбільш щасливими та задоволеними життям чоловіки почувають себе у 37 років. До цього віку вони встигають добитися кар'єрних успіхів та завести родину.

Про це повідомляє DELFI.

"Багато чоловіків думають, що по-справжньому щасливими їх роблять швидкі автомобілі, пишні холостяцькі вечірки та яскраві пригоди. Але насправді найбільший рівень щастя та задоволення від життя сильній статі звичайно приносить стабільність, рутина та довготривалі стосунки", стверджують дослідники.

Саме до позначки 37 багато чоловіків просуваються по кар'єрній драбині та заводять родину з дітьми. Крім того, у них до цього часу формується давно перевірене, близьке коло друзів, з якими чоловіки люблять провести вільний час. Це і є справжнє чоловіче щастя.

Криза середнього віку, яка лякає багатьох, знаходиться до 37 років (за статистикою, вона настає у 45-47), а бурхливі підліткові роки з багатьма проблемами та безглуздих вчинків переходять у категорію далеких спогадів. Особливе задоволення сильній статі приносить батьківство, оскільки 43% опитаних чоловіків визнали цю подію найголовнішим чоловічим щастям свого життя.

Створення родини найвищим щастям назвали 35% учасників опитування, а на третьому місці виявилася перемога улюбленої футбольної команди у національному чемпіонаті (18%). Серед інших пам'ятних подій покупка будинку або автомобіля, пропозиція руки та серця коханій жінці та закінчення вузу. Експерти вважають, що до 37 більшість чоловіків долають усі найбільш значні ключові події свого життя (від роботи до особистого життя), здатні викликати сильний стрес. Тому і почувають себе у цьому віці найщасливішими.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/1769329

3 коментарі:

  1. Может и не обязательно именно к 37 годам, но где то возле этого периода - охотно верю, что так оно и есть. Но это только для половины всех мужчин, даже меньшей половины, а вторая то половина остается в пролете.

    ВідповістиВидалити
  2. а жіночого можна дочекатись у будь-яку пору

    ВідповістиВидалити
  3. Добре, що вони це нарешті розуміють!

    ВідповістиВидалити

Коментувати: