пʼятницю, 16 листопада 2012 р.

Жінки модничають для того, щоб "убити" конкуренток

МодаЖінкам просто необхідно бачити, що носить суперниця, як у неї справи з целюлітом, як укладене волосся і наскільки вона струнка. На роздивляння конкуренток жінки витрачають куди більше часу, ніж на погляди на чоловіків.

Про це пише InoPressa із посиланням на результати дослідження, опубліковані у Daily Mail.

Згідно з дослідженням, оцінка туфель, сумочки, а також зросту й жирових відкладень є звичайною частиною розумового процесу представниці прекрасної статі. Кожна друга з 2 тисяч опитаних сказала, що порівняння себе з жінками, з якими вони працюють, дружать або бачаться на вулиці, приносить їм задоволення, відзначає автор статті Марта де Лейсі.

Кожна десята жінка завжди хоче виглядати краще, ніж "супротивниці", при цьому 42% жінок визнали, що одягаються, аби вразити інших жінок, а не протилежну стать. Проте 40% сказали, що не порівнюють себе з іншими жінками, аби позловтішатися.

"Це природно, що ми порівнюємо себе - те, як ми одягаємося, зачіску і, звичайно, фігуру - з іншими жінками, - говорить стиліст Хелен Бойл. - Коли ти чуєш похвалу від жінки, яку не знаєш, це означає більше, ніж похвала від чоловіка, оскільки не виключено, що у нього є приховані мотиви", - зазначає вона.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/ginki_modnichayut_dlya_togo_shchob_ubiti_konkurentok_1771550

2 коментарі:

  1. Приховані чоловічі мотиви і справді можуть дещо викривляти їхнє бачення жіночого образу, а от інша жінки - ідеальний критик... "В женщине должна быть загадка! Головка чуть-чуть приподнята, глаза немножко опущены, здесь всё свободно, плечи откинуты назад. Походка свободная от бедра. Раскованная свободная пластика пантеры перед прыжком".

    ВідповістиВидалити

  2. Похвала від жінки дорогого варта!

    ВідповістиВидалити

Коментувати: