четвер, 1 листопада 2012 р.

Близько 800 реконструкторів відтворять для киян бої за їхнє місто у 1943-му

Близько 800 осіб візьмуть участь у Дев'ятому міжнародному aвоєнно-історичному фестивалі «Даєш Київ!», що присвячений 69-й річниці визволення столиці України від фашистів.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"У заході візьмуть участь члени воєнно-історичних клубів України, Росії, Білорусі, Естонії, Литви, Чехії та інших країн - усього близько 800 осіб", - ідеться у повідомленні.


Гості заходу зможуть на власні очі побачити, як розгорталися бої за визволення Києва - радянські атаки і німецькі контратаки, кровопролитні рукопашні сутички, повітряні нальоти, артилерійські дуелі, кавалерійські обходи, танкові прориви.

Окрім реконструкції, гості фестивалю традиційно зможуть оглянути історичну техніку, ознайомитися зі зразками озброєння протиборчих сторін, скуштувати фронтової каші, послухати пісень воєнних років.

Захід буде організований молодіжною громадською організацією «Київський Клуб «Червона Зірка» спільно з Національною кіностудією художніх фільмів ім. О. Довженка за підтримки міської державної адміністрації столиці у неділю, 4 листопада, на території мототреку «Пирогів», що на вул. Червонопрапорній, 188 у Києві.


http://www.ukrinform.ua/ukr/news/1767925

1 коментар:

Коментувати: