понеділок, 19 листопада 2012 р.

Складено рейтинг найвигідніших автомобілів

Найвигіднішим автомобілем на російському ринку aсеред іномарок виявився Opel Astra. За три роки експлуатації ця модель втратила в ціні лише 10,7%.

Такі дані наводить інтернет-портал AutoBusiness.info, що порівняли дані про середню ринкову вартість ТОП-10 нових популярних моделей і ціни на аналогічні машини з пробігом.


Вигідно продати можна буде також трирічні Renault
Logan і Kia сee'd. Ці автомобілі стануть дешевші за свою початкову вартість лише на 10,8% і 11,1% відповідно.

Далі за вигідністю володіння розташувалися Toyota Corolla (втрата в ціні за три роки - 11,2%), Chevrolet Lacetti (12,4%) і Ford Focus (12,8%). Трохи більше втратить Hyundai Getz (13,8%), за ним слідують Hyundai Accent (17,1%) і Mitsubishi Lancer (17,6%). А ось Volkswagen Passat втрачає за три роки цілих 32,25%.

Цікаво, що список лідерів найвигідніших автомобілів, з точки зору продажу після п'яти років експлуатації, має зовсім інший вигляд.

Лідером тут є Hyundai Getz - хетчбек втрачає в ціні 23,3%. На другому місці виявився Hyundai Accent (25,7%), а третє місце розділили Kia сee'd і Chevrolet Lacetti з показником 28,15%.

Експерти зазначають, що чим дорожчий автомобіль спочатку, тим більше він втрачає в ціні з часом, особливо в перший рік експлуатації. Це характерне і для преміум-брендів, які втрачають до 30% вартості відразу після виїзду з ділерського центру. Після закінчення перших п'яти років темпи здешевлення сповільнюються.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/skladeno_ reyting_nayvigidnishih_avtomobiliv_1771947

2 коментарі:

  1. Договорились - если что, беру Опель.

    ВідповістиВидалити
  2. Це ж список лідерів найвигідніших автомобілів з точки зору продажу, а не покупки.

    ВідповістиВидалити

Коментувати: