понеділок, 12 листопада 2012 р.

Зірки української естради висадять у столичному парку 150 дерев

НасадженняУ парку імені Малишка колектив комунального об’єднання «Київзеленбуд» спільно з представниками вітчизняної естради висадять 13 листопада 150 хвойних дерев.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

«Висадка сосен напередодні 100-річного ювілею українського поета і перекладача Андрія Малишка у парку його імені – це своєрідний символ. По-перше, поновлення сосен на тому місці, де вони були зрубані забудовником чотири роки тому, окреслює перспективи відродження парку. По-друге, якщо нашою акцією зацікавились сучасні зірки естради, значить добрий початок мають наші справи. Впевнений, що акція знайде відгук у всіх серцях городян, з якими ми спільно зробимо столицю зеленішою», – зазначив генеральний директор КО «Київзеленбуд» Михайло Царенко.

У акції зголосилися взяти участь Світлана Тарабарова та брати Борисенко, Еріка і Олексій Матіас, Олександр Педан та Віталій Козловський, Потап з родиною, а також гурти «ДіО.фільми», «Время и Стекло», «Пара нормальных», «Real O» та інші.

Нагадаємо, акція проходить у рамках програми «Врятуймо Київ від вирубки хвої», якою передбачена широкомасштабна пропаганда збереження дерев у столиці. Зокрема, перших двісті сосен висадили 8 листопада на території Оболонського району.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/1770450

1 коментар:

Коментувати: