четвер, 8 листопада 2012 р.

Adidas переміг Nike у патентному спорі

aСуд у Нюрнберзі (Німеччина) виніс ухвалу на користь виробника спортивного одягу компанії Adidas AG у патентному спорі з її конкурентом Nike Inc., скасувавши тимчасову заборону, згідно з якою Adidas було заборонено продавати взуття для бігу, представлене на Олімпійських іграх у Лондоні. Про це повідомляє веб-ресурс Deutschland.de.

Суд також ухвалив, що Nike не змогла довести факт порушення свого патенту; під знаком питання залишається законність самого патенту.


Nike звинуватила Adidas у копіюванні своєї технології для взуття Flyknit та її використанні у кросівках "adizero primeknit". Зазначається, що Nike може подати апеляцію на постанову суду.

Adidas уже випустила заяву, в якій вітає постанову суду. Компанія спростовує припущення про те, що скопіювала технологію Nike і просить відкликати патент, оскільки ця технологія відома ще з сорокових років минулого століття.


http://www.ukrinform.ua/ukr/news/1769703

1 коментар:

  1. А чому ніхто іще не запатентував колесо??? Щоб потім судитися з усіма автомобільними компаніями!!! Питання авторства дуже спірне!!!

    ВідповістиВидалити

Коментувати: