понеділок, 12 листопада 2012 р.

Дубайським ув’язненим заборонили пити каву

КаваКерівництво центральної тюрми Дубая заборонило ув’язненим пити каву. Напій опинився поза законом після того, як кілька бранців розписали ним стіни своїх камер.

Про це повідомляє газета Gulf News.

«В’язні зіпсували стіни камер, розмалювавши їх кавою. Тому ми ухвалили рішення заборонити цей напій», - сказали у поліції. Заборона на каву в тюрмі діє вже близько місяця.

У свою чергу, в’язні просять повернути їм можливість пити каву. «Заборона пити каву дуже засмутила в’язнів. Вони закликають керівництво тюрми переглянути таке рішення», - пише видання.

За словами ув’язнених, пиття кави для них – це одне з небагатьох задоволень у житті за гратами. «Не розумію, чому всі мають страждати через невелику групу людей, що використали каву замість фарби? До того ж вони не намалювали нічого непристойного і не отримали жодних попереджень», - каже один з ув’язнених. Інший зауважив, що без кави багато бранців почали частіше скаржитись на головний біль та неможливість зосередитись.

Після такого рішення кава зникла з поличок магазину на території в’язниці, де раніше була у вільному продажу. Натомість ув’язнені кавомани швидко створили «чорний ринок» і стали продавати напій зі своїх заначок за захмарними цінами.

Марина Федяніна, АБУ-ДАБІ
http://www.ukrinform.ua/ukr/news/1770439

1 коментар:

  1. Вони ж не намалювали нічого непристойного - навіщо ж забороняти “єдину радість”?

    ВідповістиВидалити

Коментувати: