четвер, 2 вересня 2010 р.

З Днем народження, «Ukraine-2012»!

Побачив світ перший номер вісника Інформаційного центру «Україна-2012», що виходить українською та англійською мовами. Нове видання з назвою «Ukraine-2012» у деталях розповідатиме про підготовку України до Чемпіонату Європи з футболу 2012 року, буде знайомити читачів з відомими футболістами, які гратимуть на майбутньому турнірі, а також словами та малюнками описуватиме цікаві культурно-історичні та природні надбання України. Двомовний журнал виходитиме щомісячно на 84-ох сторінках формату А4. Тираж першого номера – 15000 екземплярів, надалі друк планується кількістю 20 тисяч примірників, передає Укрінформ-спорт.
Головна тема першого випуску «Ukraine-2012» - стадіони. У журналі матимете змогу «познайомитися» з аренами Євро-2012 у чотирьох приймаючих містах (Донецьк, Київ, Львів, Харків). Тут також зможете дізнатися про останній етап реконструкції головної арени Євро-2012 – НСК «Олімпійський», який прийматиме фінал турніру. Цікавим для вас має стати інтерв’ю директора стадіону «Донбас-Арена» Олександра Атаманенка.
Перший номер «Ukraine-2012» вміщує бліц-інтерв’ю з Андрієм Пятовим, а також розповідь про автора «золотого гола» Мундіалю-2010 іспанця Андреса Іньєсту.
Поряд з цим, читачі журналу зможуть поринути в історію й згадати далекий 1960 рік, коли відбувся перший Чемпіонат Європи з футболу. У матеріалі «Євро-2012 змінить країну на краще» президент Національного олімпійського комітету Сергій Бубка поділиться своїми очікуваннями від футбольного турніру, а рубрика Євроміста розповість про старовинні замки Львівщини.
За словами головного редактора видання – керівника Інформаційного центру «Україна-2012» Юрія Пільчевського, головне завдання журналу – всебічне висвітлення процесу підготовки України до єврочемпіонату, популяризація Євро-2012 в Україні, а також просування іміджу нашої країни на міжнародній арені. «Видання розповсюджуватиметься у державних установах: Адміністрації Президента, Верховній Раді, Кабінеті Міністрів України, посольствах. Випуск також побачать представництва міжнародний компаній, провідні українські та міжнародні авіалінії («МАУ», «Austrian Airlines»), некомерційні організації та фонди, спортклуби, бізнес-центри та готелі», - розповів Юрій Пільчевський.
За матеріалами Інформаційного центру «Україна-2012»
Укрінформ-спорт
http://sport.ukrinform.ua/news/p29729/