пʼятницю, 24 вересня 2010 р.

Володимир Кличко запропонував битися французу і британцю

Колишній чемпіон світу у важкій вазі Жан-Марк Мормек відхилив пропозицію чемпіона світу за версіями WBO, IBF і IBO Володимира Кличка про проведення боксерського поєдинку з ним 11 грудня. Радник Кличка-молодшого Шеллі Фінкель заявив, що француза не влаштував запропонований йому гонорар, передає Укрінформ-спорт.
Як повідомляє УКРІНФОРМ із посиланням Аllboxing, Фінкель зазначив, що пропозиція залишається в силі і поєдинок з Мормеком може відбутися у 2011 році, якщо Жан-Марк знайде у Франції стадіон, здатний вмістити кілька тисяч глядачів, і підігріти інтерес до цього поєдинку. Як відомо, француз дебютував у суперважкій категорії рік тому і провів два бої, вигравши їх по очках.
Пропозицію провести бій з Володимиром 11 грудня отримав і 26-річний уродженець Зімбабве Дерек Чисора, який виступає у Великій Британії. Поєдинок пропонується провести на території Великої Британії. Промоутер боксера Френк Уоррен взяв час на роздуми. Дерек є володарем титулів чемпіона Британії і Сполученого Королівства.
Як повідомляв УКРІНФОРМ, 11 вересня Володимир Кличко захистив свої титули в поєдинку проти нігерійця Сема Пітера на прізвисько "Нігерійський Кошмар".
Укрінформ-спорт
http://www.sport.ukrinform.ua/news/p31073/