понеділок, 6 вересня 2010 р.

Семюель Пітер отримав від Володимира Кличка торт у вигляді боксерського пояса

Чемпіон світу з боксу у надважкій вазі за версіями WBO, IBF та IBO Володимир Кличко зробив своєму суперникові Семюелю Пітеру подарунок на день народження - торт у вигляді боксерського пояса. Менеджер українця Бернд Бенте вручив торт нігерійцю, якому сьогодні виповнилося 30 років, під час сьогоднішньої прес-конференції у Франкфурті-на-Майні, присвяченої суботньому бою, повідомляє власний кореспондент УКРІНФОРМу в ФРН, передає Укрінформ-спорт.
 Семюель Пітер подякував команді Кличка-молодшого за солодкий подарунок, але пообіцяв відібрати у Володимира чемпіонський пояс. "Я перебуваю у найкращій формі і йду у бій з гарним почуттям", - наголосив нігерієць.
"Коли мені виповнилося 30 років, я теж думав, що перебуваю у найкращій формі. Але після цього я з кожним наступним роком покращував свій результат", - додав 34-річний Кличко. Українець простягнув Пітеру свій чемпіонський пояс, аби той "зміг до нього доторкнутися". "Але володіти ним ти ніколи не будеш", - підкреслив Володимир.
Тренер нігерійця Абель Санчес заявив, що вірить у перемогу свого підопічного вже у шостому раунді. Але тренер українця Емануель Стюард переконаний, що Володимир нокаутує Пітера не пізніше п'ятого раунду.
Як повідомив менеджер братів Кличків Бернд Бенте, бій транслюватиметься в прямому ефірі у 110 країнах світу. Музичним гостем шоу, за його словами, буде популярний німецький рок-гурт Reamonn.
 
Укрінформ-спорт http://sport.ukrinform.ua/news/p29899/