четвер, 23 вересня 2010 р.

Суперник Віталія Кличка Шеннон Бріггс уписав Девіда Хея у список своїх "жертв"

Колишній чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі американець Шеннон Бріггс, який 16 жовтня 2010 року проведе бій з українцем Віталієм Кличком, заявив, що однією з його наступних "жертв" буде англієць Девід Хей, який дозволив собі кепкування над станом здоров'я Брігсса, повідомляє Укрінформ-спорт із посиланням на інтернет-видання Boxingscene.
За словами американця, прізвисько "Дайте мені ампули від астми", яке йому дав Хей, ображає не лише самого Бріггса, але й усіх, хто страждає від астми. Американський боксер хворий на астму з дитинства.
Бріггс заявив, що Хей, який має титул чемпіона світу за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація), стане номером два у списку його "жертв" після Віталія Кличка. Третьою своєю "жертвою" американець назвав чемпіона світу за версіями IBF (Міжнародна боксерська федерація), WBO (Всесвітня боксерська організація) і IBO (Міжнародна боксерська організація) Володимира Кличка.
У поєдинку з Бріггсом Кличко-старший захищатиме титул чемпіона світу WBC (Всесвітня боксерська рада). Сам 38-річний Бріггс у минулому був чемпіоном світу за версією WBO.
Укрінформ-спорт
http://sport.ukrinform.ua/news/2/p31025/