вівторок, 28 вересня 2010 р.

Володимир Путін таємно повінчався з Аліною Кабаєвою - ЗМІ

Прем'єр-міністр Росії Володимир Путін повінчався з 24-річною гімнасткою Аліною Кабаєвою. Про це 28 вересня, посилаючись на свої джерела, повідомило грузинське агентство новин "GHN", передає УКРІНФОРМ.
Як відзначило джерело агентства, російські журналісти знаходяться в курсі радісної зміни в житті російського прем'єра, проте чомусь всі утримуються від поширення інформації про цю подію.
Повідомляється, що вінчання відбулося в Іверському монастирі на Валдайському озері - одному із найстаріших у Росії (Новгородська область). У 1991 році російське духовенство на чолі з Алексієм II доклало всі зусилля для того, щоб цей монастир було повернено церкві. Монастирське життя поновилося там з 1995 року.
За інформацією джерела "GHN", монастир не є незнайомим місцем для Володимира Путіна. "У січні 2008 року Путін відвідав монастир разом з Патріархом Московським і всієї Русі. У нього досить хороші стосунки з настоятелем монастиря архімандритом Єфремом", - відзначило джерело. За його словами, саме архімандрит Єфрем повінчав Путіна і Кабаєву.