пʼятницю, 3 вересня 2010 р.

Стартував неофіційний портал для майбутніх волонтерів Євро-2012

1-го вересня був запущений перший неофіційний інформаційний портал volunteers2012.org.ua, який пов'язаний з підготовкою волонтерів до фінальної частини чемпіонату Європи з футболу у 2012 році, передає Укрінформ-спорт із посиланням на Інформцентр "Україна-2012"
Проект покликаний привернути увагу громадськості до підготовки волонтерів на Євро-2012, об’єднати добровольців на єдиній платформі, створити майданчик для постійного спілкування і нових знайомств, регулярно інформувати читачів про перебіг подій навколо волонтерського руху та публікувати актуальні матеріали на дану тематику.
«На сьогоднішній день проект  Всеукраїнський центр волонтерів 2012 – єдиний неофіційний портал, що присвячений зазначеній тематиці. Реєстрація на порталі не дає гарантій участі у проекті УЄФА. Натомість, організатори гарантують – Ваші анкети потраплять першими до відповідного відділу Місцевого організаційного комітету (МОК) Євро-2012 в Україні, одразу ж після офіційного оголошення конкурсу на відбір волонтерів. Крім того, Вас буде обов’язково сповіщено про офіційну реєстрацію на сайті УЄФА влітку 2011 року», - йдеться у презентації проекту.

На сайті закликають молодих людей стати частиною Євро-2012 і самореалізуватись завдяки проекту, здобути безцінний досвід під
час турніру, який є третьою наймасштабнішою спортивною подією в світі.