середу, 29 вересня 2010 р.

IBF не видала ліцензії на бій Володимир Кличко - Джеймс Тоні

Керівництво Міжнародної федерації боксу (IBF) відмовилося видати ліцензію на проведення чемпіоном цієї організації в суперважкій вазі Володимиром Кличком захисту свого титулу проти екс-чемпіона світу в трьох вагових категоріях Джеймса Тоні, передає Укрінформ-спорт. Причиною відмови стало те, що Тоні давно не виходив на ринг - свій попередній бій він провів у вересні минулого року.
"Відомо, що Клички мають великий вплив на всі ці санкціонуючі організації, і це ще одна спроба Володимира уникнути бою зі мною. Я ясно відчуваю себе занесеним до чорного списку. Ти ризикуєш своїм життям у цьому спорті, і ось подяка, яку ти отримуєш у відповідь", - цитує сайт Allboxing Джеймса Тоні.
На думку боксера, інші кандидати у претенденти на титул IBF не йдуть з ним ні в яке порівняння, незважаючи на часте проведення боїв. "Це може бути один з членів клубу "Мішок місяця". Я чув ім'я Жана-Марка Мормека, Чонсі Веллівера і хлопця з Британії з послужним списком 14-0 на ім'я Дерек Чисора. Хто б це не був, він не рівня Джеймсу Тоні, і Володимир розуміє це", - сказав Тоні про інших потенційних суперників Володимира Кличка.
Як повідомляв УКРІНФОРМ, 11 вересня Володимир Кличко захистив свої титули в поєдинку проти нігерійця Семюеля Пітера на прізвисько "Нігерійський Кошмар". Наступний бій українець запланував на 11 грудня.
Укрінформ-спорт
http://sport.ukrinform.ua/news/p31371/