четвер, 9 вересня 2010 р.

Народний прогнозист Валерій Некрасов передбачає довгу і холодну зиму

Дніпропетровський інженер Валерій Некрасов п'ятнадцять років передбачає довгострокові прогнози погоди. Минулого року він передбачив холодну і тривалу зиму та дуже спекотне літо, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу.
Народний прогнозист каже, що його прогнози справджуються на більшій частині території України. З цьогорічних передбачень Валерія Некрасова випливає, що нинішня осінь буде прохолодною і вітряною. До 8 вересня йтимуть теплі дощі, затим настануть сухі та ясні дні. Знову дощитиме з 15 по 20 вересня. Бабине літо на більшій частині території країни триватиме, за його розрахунками, з 21 вересня по 14 жовтня. "У цей час стоятимуть теплі дні та прохолодні ночі", - запевняє народний прогнозист, хоча з 11 жовтня в Україну підкрадуться нічні приморозки.
Дощі з мокрим снігом почнуться у середині листопада, прогнозує Валерій Некрасов. Зима, за його словами, буде довгою, холодною і сніжною - лише наприкінці квітня настануть по-справжньому весняні дні, які принесуть довгоочікуване тепло.
Грудень буде здебільшого вітряним, вважає прогнозист. На початку першого зимового місяця настануть морози. Багато снігу випаде напередодні Нового року, починаючи з 22 грудня, який лежатиме і в новорічне свято, переконаний В.Некрасов.