четвер, 2 вересня 2010 р.

Розпочалася акредитація журналістів на Олімпійські ігри-2012 у Лондоні

Національний олімпійський комітет України оголосив про початок акредитації вітчизняних журналістів для висвітлення Ігор ХХХ літньої Олімпіади 2012 року в Лондоні (Велика Британія). Як повідомили Укрінформ-спорт у прес-службі НОК, відповідно до рішення Міжнародного олімпійського комітету, НОК України отримав квоту для акредитації 16-ти журналістів та 6-ти фотокореспондентів (загалом 22 особи).
Комісія НОК "Засоби масової інформації та пропаганда олімпійського руху" затвердила вимоги для подання заявок на акредитації, які мають надійти до 15 квітня 2011 року. Сплата за відрядження журналістів на Олімпійські ігри здійснюється за кошти видань.
Акредитація журналіста на Олімпіаду надає право безкоштовного відвідування всіх змагань (окрім тих, де буде встановлено ліміт Оргкомітетом Ігор), прохід до Головного прес-центру та безкоштовне користування мережею олімпійського транспорту.
Водночас акредитація слугує візою для в'їзду на територію Великої Британії на період проведення Олімпійських ігор, які відбудуться з 27 липня по 12 серпня 2012 року.
 
Укрінформ-спорт
http://www.sport.ukrinform.ua/news/p29709/