вівторок, 28 вересня 2010 р.

Чоловіки в ОАЕ полюють за природною "Віагрою"

У Дубаї в торговому центрі "Dragon Mart", на Старому ринку і Ринку спецій можна знайти все і навіть більше. Але і місцеві, і приїжджі чоловіки найчастіше шукають магазинчики, прикрашені вивісками з промовистим написом "природна Віагра". Знайшовши заповітну ятку, представники сильної статі пірнають в її глибини, заставлені слоїками, коробочками і пакетиками всіляких форм і розмірів, і просять у продавця "той самий" диво-засіб, здатний якісно змінити їхнє інтимне життя, передає УКРІНФОРМ.
Кожен продавець "природної Віагри" розробляє свій власний бренд, склад "препарату" і "форму випуску" (порошок з трав або трав'яні пігулки), щоб задовольнити покупців. Джабер Алі Ахмаді, 35-річний власник магазинчика з цікавою назвою "Rise Store" на Старому ринку, торгує трав'яним збором, який склав його батько. Цей мікс із 25 трав діє на чоловічий організм точно так, як і знаменита блакитна пігулка: непоказний сіро-зелений порошок продовжує тривалість статевого акту і збільшує об'єм чоловічого члена, стверджує Джабер. "Наші покупці дуже й дуже задоволені результатом", - пишається власник "Rise Store", підкреслюючи, що диво-збір їхнього виробництва абсолютно натуральний. До складу пропонованого тут трав'яного порошку входять, окрім іншого, корінь женьшеню і сухий екстракт із п'яти різних типів "чоловічих" пальм. Необхідні компоненти для "чоловічого збору" батькові Джабера привозять на замовлення зі Шрі-Ланки, Індії, Китаю і Південної Кореї.
А в одному з магазинчиків "Dragon Mart" "натуральна Віагра" продається у вигляді різноманітних "трав'яних" пігулок, що відрізняються за своїм ефектом: одні діють упродовж трьох днів, інші - семи, треті - десяти днів, стверджує продавчиня Люсі. Ціна чарівних пігулок варіюється в межах 100-200 дирхамів (27,5-55 доларів США).
Натуральний "препарат" знавці радять приймати так: чайну ложку трав'яного порошку розмішати в склянці гарячої води або молока і випити за 35 хвилин до інтимних стосунків, бажано на голодний шлунок. А трав'яну пігулку просто проковтнути за 1,5 години до романтичного вечора. "Природна Віагра" дійсно працює, стверджує 58-річний пакистанець Таліб Хан. Живучи в ОАЕ вже 40 років, чоловік останні два роки страждав на еректильну дисфункцію, причиною якої лікарі назвали депресію. Талібові нічого не допомагало, поки він не спробував "Віагру" з трав. Купивши десять "трав'яних" пігулок, чоловік поїхав у відпустку, а повернувся зовсім іншою людиною. "Ці пігулки творять диво! Вони перетворили мій відпочинок на щось особливе", - не перестає захоплюватися Таліб.
Попит на "природну Віагру" в ОАЕ колосальний: він утричі перевищує пропозицію. Найбільш популярний цей продукт серед чоловіків із Саудівської Аравії, Бахрейну та інших арабських країн. Активно ним цікавляться й іноземні туристи. Продавці ж диво-засобу вважають, що черги в їх магазинах - краще підтвердження ефективності пропонованого товару.