понеділок, 6 вересня 2010 р.

У Чернівцях відбулася презентація онлайн-журналу "ПРОSTORY"

У рамках міжнародного поетичного фестивалю "MERIDIAN CZERNOWITZ", що проходить цими днями у Чернівцях, відбулася презентація незалежного українського літературного онлайн-журналу "ПРОSTORY", передає кореспондент УКРІНФОРМу.
Онлайн-часопис слугує однією з платформ для представників громадськості, яка веде соціально-критичний діалог, поєднавши його з діяльністю у сфері актуального мистецтва та літератури. Журнал об'єднує авторів, які шукають альтернативні ініціативи в культурній сфері та намагаються випробовувати їх за допомогою публічних дискусій і семінарів.
Видання існує з 2008 року, періодичність оновлення - двічі-тричі на тиждень. Розділи сайту поєднують матеріали українською та російською мовами, що відображає мовний діалог, наявний в українському культурному просторі.
Як перекладацький ресурс "ПРОSTORY" сподівається з часом розширити кількість мов публікацій. Зокрема, німецька версія представляє оригінальні авторські тексти та пропонує німецькомовному читачеві перекладені публікації сайту з актуальних в Україні тем.