понеділок, 6 вересня 2010 р.

Вийшов друком перший номер вісника Інформаційного центру "Україна-2012"

Побачив світ перший номер вісника Інформаційного центру "Україна-2012", що виходить українською та англійською мовами. Нове видання з назвою "Ukraine-2012" у деталях розповідатиме про підготовку України до Чемпіонату Європи з футболу 2012 року, буде знайомити читачів з відомими футболістами, які гратимуть на майбутньому турнірі, а також словами та малюнками описуватиме цікаві культурно-історичні та природні надбання України. Двомовний журнал виходитиме щомісячно на 84-ох сторінках, повідомляє Укрінформ-спорт.
Головна тема першого випуску "Ukraine-2012" - стадіони. У журналі матимете змогу "познайомитися" з аренами Євро-2012 у чотирьох приймаючих містах (Донецьк, Київ, Львів, Харків). Тут також зможете дізнатися про останній етап реконструкції головної арени Євро-2012 - НСК "Олімпійський", який прийматиме фінал турніру.
Також читачі журналу зможуть поринути в історію й згадати далекий 1960 рік, коли відбувся перший Чемпіонат Європи з футболу.
За словами головного редактора видання - керівника Інформаційного центру "Україна-2012" Юрія Пільчевського, головне завдання журналу - всебічне висвітлення процесу підготовки України до єврочемпіонату, популяризація Євро-2012 в Україні, а також просування іміджу нашої країни на міжнародній арені.

Укрінформ-спорт
http://sport.ukrinform.ua/news/9/p29849/