понеділок, 27 вересня 2010 р.

Шеннон Бріггс: "Почуваю себе найсильнішим боксером на планеті"

Екс-чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі за версією WBO Шеннон Бріггс вважає, що він сильніший за попередніх суперників Віталія Кличка, повідомляє Укрінформ-спорт із посиланням на американське інтернет-видання BoxingScene.
"Мої дві найсильніші сторони - сила удару і досвід. Це ключові якості. Крім того, погляньте на наші з Кличком габарити, а потім зверніть увагу на хлопців, з якими він бився. Кріс Арреола - міцний хлопець, але не досить сильний. Його потужності вистачає лише на те, щоб стояти навпроти і грати роль боксерської груші.
Те ж саме можна сказати про Сема Пітера. Кевін Джонсон - талановитий боєць з прекрасним удаом зліва. Але у нього немає досвіду і перемог нокаутом. Він не панчер. Андрій Сосновський? При всій повазі до нього, не розумію, як він отримав титульний бій.
Відчуваю, що я найсильніший боксер на планеті. Можу нокаутувати суперника за 10 секунд, але можу протриматися і всі 12 раундів. Я здатний виграти, навіть граючи за його правилами", - сказав Шеннон Бріггс.
Як повідомляв УКРІНФОРМ, поєдинок Віталій Кличко - Шеннон Бріггс відбудеться 16 жовтня на арені 02 World у Гамбурзі. У цьому бою Кличко-старший відстоюватиме титул за версією Всесвітньої боксерської ради (WBC).