середу, 25 лютого 2009 р.

Погода: наступної доби зима на весну поверне

КИЇВ, 25 лютого. /Віктор Чухліб - УКРІНФОРМ/. Любителі тепла відтепер можуть із полегшенням зітхнути: починаючи з наступної доби, морози в Україні поступово втрачатимуть свою силу. Про це кореспондентові УКРІНФОРМу розповіли синоптики Українського гідрометцентру.

Згідно з їхнім прогнозом на четвер, 26 лютого, на більшій частині території країни переважатиме хмарна із проясненнями погода. Вночі у східних областях, Криму та Приазов'ї, вдень у західному регіоні та на півночі країни пройде невеликий сніг та мокрий сніг. На решті території країни буде без істотних опадів. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. На дорогах країни ожеледиця.

Температура повітря в більшості областей цього дня становитиме вночі 6°-11° морозу, при проясненнях місцями 15° морозу, в Криму та на Приазов'ї 2°-7° морозу. Вдень термометри реєструватимуть від 2° морозу до 3° тепла, в Криму до 6° тепла, в Карпатах та на сході країни 0°-5° морозу.

У Києві та області вдень пройде сніг та мокрий сніг. Уночі опадів не передбачається. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 6°-11° морозу, при проясненнях місцями 15° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла, з підвищенням температури повітря у наступні дні до плюсових значень.

Тривалість світлового дня становитиме 10 годин 46 хвилин.