вівторок, 24 лютого 2009 р.

На Хмельниччині горілка призвела до страшної родинної трагедії

ВІНЬКІВЦІ Хмельницької області, 23 лютого. (Володимир Захар’євУКРІНФОРМ). Трьох членів однієї родини поховали в селі Осламів Віньковецького району на Хмельниччині. Винуватцем цієї трагедії виявився один з померлих - 50-річний син-алкогоголік, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу.
За інформацією центру громадських зв'язків ГУ УМВС у Хмельницькій області, його знайшли у ремінному зашморгу на старій груші. А у хаті - тіла 85-річного батька та 80-річної матері, які він перед самогубством поклав поруч у хатній світлиці. За результатами експертизи, смерть батька наступила внаслідок механічної асфікції, тобто задушення. Матір померла від сердечного приступу.
Як розповідають у селі, убивця почав сильно пити після розлучення з дружиною і повернення на батьківське обійстя. Алкоголь робив його деспотичним і жорстоким. Свою лють він зганяв на батьках. Протягом 2008-го року дільничний міліціонер притягував дебошира до відповідальності 5 разів. У грудні минулого року він спробував закодуватися від алкогольної залежності, однак невдовзі знову взявся за старе. Пристрасть і звела в могилу його та тих, хто дав йому життя.