неділю, 15 лютого 2009 р.

День святого Валентина відзначили у Львові

ЛЬВІВ, 14 лютого. (Ігор Бачун - УКРІНФОРМ). Незважаючи на снігопад, площа навколо міської Ратуші сьогодні перетворилася на центральне місце зустрічі всіх закоханих. На честь Дня святого Валентина сюди зійшлися молоді люди, щоб взяти участь в акції "Кохання до небес", яку організувала студентська рада Львова. Надувні кулі здійнялися в повітря, несучи "валентинки" з іменами коханих. А напередодні увечері тут відбувся флеш-моб "Танець палаючого серця", під час якого студенти виклали запалені свічки у формі серця.

Сьогодні ж студентська рада філософського факультету Львівського національного університету імені І.Франка провела у Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини "Погулянка" антикризовий карнавал-маскарад "Не грішми, а любов`ю". Його програма включила яскраві шоу, танцювальні постановки, а також розіграш цінних подарунків та театралізовану казку про формулу кохання.

Як повідомила кореспондентові УКРІНФОРМу організатор карнавалу Христина Педь, до Львова прибули студенти з Києва та інших обласних центрів, а також із-за кордону. Цей проект мав на меті об`єднати молодь для подальшої співпраці.

Ще однією особливістю відзначився День всіх закоханих. Близько 70 пар стало на рушничок щастя у Львівському міському відділі реєстрації актів цивільного стану. Напередодні тут було зафіксовано лише один шлюб, а в порівнянні з попереднім роком нинішнє число зросло майже вдвічі.