пʼятницю, 20 лютого 2009 р.

Погода на вихідні: хмарно з проясненнями, без істотних опадів - Гідрометцентр

КИЇВ, 20 лютого. (Надія Юрченко - УКРІНФОРМ). У суботу та неділю, 21 та 22 лютого, на більшій частині території України утримається хмарна з проясненнями погода, без істотних опадів, повідомили кореспондентові УКРІНФОРМу в Українському гідрометцентрі.

21 лютого невеликий сніг та мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу синоптики прогнозують лише у південній, а вдень і в східній частині країни. На дорогах можлива ожеледиця. Нічна температура становитиме 5-10° морозу, у східних областях та на півночі Лівобережжя при проясненнях місцями 11-16° морозу. Вдень від 3° морозу до 2° тепла, у південній частині країни 2-7° тепла.

22 лютого у східних областях, місцями в Криму та Приазов'ї можливий невеликий сніг та мокрий сніг. Температура вночі 5-10° морозу, при проясненнях місцями 11-16° морозу, вдень 0-5° морозу.

У Києві та області у вихідні також прогнозують хмарну з проясненнями погоду, без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер буде східний, 5-10 м/с. Температура вночі становитиме 5-10° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла.