неділю, 15 лютого 2009 р.

Від серцевого нападу помер один зі свідків ДТП на Тернопільщині

ТЕРНОПІЛЬ, 14 лютого. /Олег Снітовський - УКРІНФОРМ/. Підтвердилася інформація, отримана кореспондентом УКРІНФОРМу із власних джерел, про те, що на місці дорожньо-транспортної пригоди у Тернопільській області, в якій загинуло п'ятеро осіб, помер один із пасажирів потягу. Після зіткнення сьогодні вранці приміського дизельного поїзда з рейсовим автобусом "ПАЗ", поїзд зупинився і деякі пасажири підійшли до понівечених тіл. Одному із пасажирів згодом від побаченого стало зле і через деякий час, вже у потязі він помер.

А тим часом, у Тернополі відбулося перше засідання комісії із розслідування трагедії. Поки що остаточних висновків не оприлюднено, сказав кореспондентові УКРІНФОРМу начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи ОДА Орест Сінгалевич.

Зараз у лікарні перебувають 12 осіб, постраждалих у ДТП. З іншими потерпілими та родинами тих, хто загинув на місці дорожньо-транспортної пригоди працюють медики-психологи. Місцева влада створила кілька пунктів з надання психо-медичної допомоги особам і їхнім сім'ям, що зазнали психологічної травми.