неділю, 1 березня 2009 р.

Погода: у понеділок переважатиме типова для березня хмарність і вогкість

КИЇВ, 28 лютого. /Віктор Чухліб - УКРІНФОРМ/. На другий день офіційної весни в Україні утримуватиметься сира хмарна погода, яка в більшості регіонів країни супроводжуватиметься опадами у вигляді снігу, мокрого снігу та дощу. Такою синоптичною інформацією з кореспондентом УКРІНФОРМу поділилися синоптики Українського гідрометцентру.
Згідно з їхнім прогнозом, у понеділок, 2 березня, на більшій частині території країни переважатиме хмарна з проясненнями погода. Пройде невеликий сніг, мокрий сніг, лише у західних областях без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, північний, 5-10 м/с, у східних областях, Криму та Приазов'ї місцями пориви 15-20 м/с.
Температура повітря в більшості областей становитиме вночі 3-8° морозу, у західних областях 7-12° морозу, на узбережжі Криму близько 0°. Вдень термометри покажуть від 3° морозу до 2° тепла, у південній частині та на Закарпатті 1-6° тепла.
Хмарно з проясненнями буде і на Київщині. Пройде невеликий сніг та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, північний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 3-8° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.
Тривалість світлового дня становитиме 11 годин 1 хвилину.