четвер, 19 лютого 2009 р.

Важке матеріальне становище змушує жителів Запорізької області зводити рахунки з життям

ЗАПОРІЖЖЯ, 19 лютого. (Лілія Клименко - УКРІНФОРМ). За інформацією ЦЗГ ГУ МВС України в Запорізькій області, протягом тижня в регіоні зафіксовані два випадки суїциду, причина - важке матеріальне становище, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу.
У селі Семенівка Пологівського району Запорізької області повісився у лісосмузі безробітний батько трьох неповнолітніх дітей, старший з них – інвалід. В автомобілі 41-річного чоловіка знайдена передсмертна записка, в якій причиною своєї смерті самогубця назвав ігрові автомати. У надії виграти трохи грошей і тим самим покращити матеріальне становище сім'ї, він програв взяті у борг 500 гривень.
Другий випадок суїциду через проблеми з грошима стався в Кам’янсько-Дніпровському районі області. Житель села Благовіщенка взяв в банку кредит на 10000 гривень, але невдовзі після того втратив роботу. Коли з банку почали приходити сповіщення про заборгованість за кредит, він, не маючи можливості погасити борг, наклав на себе руки в гаражі на території власного подвір’я.