четвер, 25 жовтня 2012 р.

Львівські шанувальники легендарної німецької рок-групи «Scorpions» проголосували за кумирів квитками на концерт

ScorpionsПонад сім тисяч шанувальників легендарної німецької рок-групи «Scorpions» вже «проголосували» за прощальний концерт кумирів у Львові.

Про це кореспондентові УКРІНФОРМу повідомили в прес-службі міської ради.

«Понад сім тисяч шанувальників легендарної німецької рок-групи «Scorpions» вже «проголосували» за прощальний концерт кумирів у Львові. Саме стільки квитків уже придбано на виступ гурту, який відбудеться 27 жовтня на велотреку СКА», - розповіла прес-секретар міського голови Львова Христина Процак.

«Scorpions» завітають до Львова у межах прощального світового туру. Вони представлять найуспішніше і найбільш масштабне шоу - Final Sting Tour. Місяць тому йому аплодували у Мексиці, а перед Україною – у Туреччині та Білорусі. Після столиці Галичини музиканти відвідають Київ і Дніпропетровськ.

П`ятірка виконавців – Клаус Майне, Рудольф Шенкер, Маттіас Ябс, Павел Мачівода і Джеймс Коттак – прилетить до Львова напередодні концерту – 26 жовтня. Від аеропорту до готелю гурт супроводжуватиме офіційна охорона, ДАІ та спеціальний «конвой» львівського байк-клубу «Галіція».

Містом Лева артисти пересуватимуться у п`яти чорних «Мерседесах» класу SL-210. Житимуть у п`яти номерах-люкс.

Гастролює зі «Scorpions» і їхній особистий кухар. На самому ж концерті музиканти вимагають величезну кількість якісної води та багато чистих м`яких рушників.

У Львові артисти пробудуть до вечора 28 жовтня. Оскільки це буде перше перебування рок-легенд у місті Лева, вони планують познайомитися не тільки із львівськими меломанами, а і з містом.

Львівські фанати готують кумирам незабутній прийом. Зокрема, під час шоу відбудеться флеш-моб, учасником якого зможе стати кожен охочий. А напередодні концерту, у п`ятницю 26 жовтня, фани німецьких рокерів планують велопробіг, присвячений приїздові улюбленої групи.

Обіцяють не залишитися у боргу і музиканти. На кожному концерті одному з фанів поталанить спіймати барабанні палички, які буде кидати в юрбу під сценою барабанщик Джеймс Коттак.
На глядачів, які прийдуть на концерт, чекає також незабутнє феєричне рок-шоу, під час якого перед очима публіки пронесеться вся історія групи. Понад двогодинна програма, з якою «Scorpions» завершують свою музичну кар`єру, складається виключно із суперхітів: Wind of Change, Still Loving You, Send Me An Angel, You and I.

1 коментар:

  1. А знаете ли вы, что большинство женщин при просьбе назвать вокальную группу быстро и первое, что придет на ум, называют именно Скорпионс. Можете проверить на своих дорузьях :).

    ВідповістиВидалити

Коментувати: