четвер, 11 жовтня 2012 р.

Американець вийшов із коми і написав книгу про потойбічне життя

aВикладач Гарварду лікар Ебен Александер, отямившись після коми, написав книгу про потойбічне життя.
Про це пише видання Newsweek.


"Як нейрохірург, я не вірив у феномен "досвіду поза тілом". Я виріс у науковому середовищі, я син нейрохірурга.
Обравши шлях батька, я став академіком і нейрохірургом, викладав у Гарвардській медичній школі та інших університетах. Я розумію, що відбувається з мозком, коли люди знаходяться на межі смерті, тому я завжди вважав, що існує розумне наукове пояснення подорожам поза тілом, описаних людьми, яким дивом вдалося уникнути смерті", - розповів учений.

За його словами, все змінилося після того, як восени 2008 року він впав у кому. Чоловік вважає, що він здійснив подорож у потойбічний світ і, зокрема, до раю.
Лікар підкреслив, що загалом містичне вимірювання, яке він відвідав, було схожим на численні розповіді людей, які пережили клінічну смерть або інші граничні стани. За його словами - це буквально новий світ, у якому ми набагато більше, ніж тільки наше тіло і наш мозок, і де смерть - не кінець свідомого існування, а лише частина нескінченної подорожі.

Чоловік розповів, що його подорож розпочалася з того, що він літав десь високо у хмарах, і незабаром побачив "прозорих, мерехтливих істот, які літали небом і залишали за собою довгі, схожі на лінії сліди". Він спілкувався з ними без слів і запам'ятав багато чого з того, про що вони говорили.

Незабаром чоловік вийшов із коми. Після цього він написав книгу "Подорож нейрохірурга до потойбічного світу", яка повинна бути надрукована наприкінці жовтня.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/1762066

3 коментарі:

  1. думаю, книга будет интересной, тем более написанная нейрохирургом.

    ВідповістиВидалити
  2. Повернення з того світу надихнуло на написання...

    ВідповістиВидалити
  3. Якщо істоти літають у хмарах, то їм, мабуть, уже набридли викиди в атмосферу... Який може бути рай в суцільному СО....

    ВідповістиВидалити

Коментувати: