середу, 17 жовтня 2012 р.

Зеленський розповів, чому Квартал-95 пішов з Інтера

ЗеленськийКерівник Студії Квартал-95 розповів галузевому виданню “Телекритика” про причини залишення Інтера, а також про нові сценарії і "світлий продукт".

"Річ не у телеканалі Інтер. Нам було цікаво там працювати, для нас це був новий проект. Перед нами стояли досить амбітні завдання: канал повинен отримати максимальні частки в максимально стислі терміни, отримати комерційну аудиторію. Ми поставилися до цього як до завдання, поставленого творчим людям", - сказав він.

Крім того, Зеленський зізнався, що "квартал" закінчив свою місію на каналі Інтер, виконавши поставлені завдання, і ще у травні він сказав власнику про своє рішення піти.

"Скажу вам абсолютно чесно, що причина не має комерційної підстави. Моя відмова від продовження співпраці з каналом не має жодного відношення до цифр. А щодо Сергія Амелічева, на коментар якого я різко відреагував у телефонній розмові з одним із видань, можу сказати, що після цього він готовий був попросити у мене вибачення", - пояснив ситуацію він.
Квартал 95 пішов з найбільшого в Україні каналу, оскільки будучи керівниками каналу, не могли створювати продукти для телевізійного ринку України. Зеленський вважає, що подібне було б безчесно і неправильно щодо каналу.

"Важко пояснювати співробітникам, чому якийсь ваш фільм або проект беруть дешевше, ніж інший продукт. До того ж ми звикли, що у нас у Кварталі керують креативники, які, як мені здається, творці, а менеджери їм допомагають у цьому. І я думав, що на каналах той же принцип роботи, але все виявилося інакше", - сказав Телекритиці менеджер.

Як повідомлялося, після кількох років ексклюзивної співпраці з групою каналів Інтер Студія Квартал-95 уклала угоду з її прямим конкурентом - "1+1".

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/zelenskiy_rozpoviv_chomu_kvartal_95_pishov_z_intera_1763599

1 коментар:

  1. Решили творческих людей поставить по стойке смирно. А не тут то было :).

    ВідповістиВидалити

Коментувати: