пʼятницю, 12 жовтня 2012 р.

Білі автомобілі - найпопулярніші в світі

АвтоАмериканська компанія PPG Industries, один з найбільших виробників і постачальників фарб, назвала білий колір найпопулярнішим автомобільним кольором у 2012 році. У Північній Америці покупці обирають білі машини у 21% випадків, а в Європі та Азії - в 23%.

Про це йдеться у звіті фірми, повідомляє сайт motor.ru.

Європі, Північній Америці та Азійсько-Тихоокеанському регіоні другим за популярністю став чорний колір. Такі машини обирають 19%, 21% і 19% покупців відповідно. Далі за рівнем зменшення популярності іде сріблястий, сірий і так звані "натуральні", "природні", кольори (відтінки коричневого, земляні, ягідні). Останнє місце на всіх континентах займає зелений колір. Найбільше за інших такі машини люблять американці - у США 3% автомобілістів купують зелені машини", - йдеться у звіті фірми.

Також у компанії зазначили, що для 77% покупців колір зіграв вирішальну роль під час вибору автомобіля. При цьому 44% опитаних мало тієї палітри, яку на сьогодні пропонують виробники.

У 2011 році найпопулярнішим кольором для автомобілів також був білий. Тоді у всьому світі 21% покупців обирали такі машини. При цьому минулого року білий замінив на першому місці сріблястий колір, який був найзапитанішим у покупців 11 років поспіль.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/bili_avtomobili___naypopulyarnishi_v_sviti_1762347

2 коментарі:

Коментувати: