вівторок, 23 жовтня 2012 р.

У Букінгемському палаці відкрили нову вакансію

ПокоївкаУ Букінгемському палаці відкрилася вакансія помічниці королівської покоївки.

Про це пише британська газета The Telegraph.

Як повідомляється в тексті вакансії, розміщеному на офіційному сайті королівської сім'ї, в палаці потрібна досвідчена, акуратна до дрібниць, ініціативна, працелюбна і готова навчатися жінка.

До обов'язків помічниці покоївки входить, серед іншого, прибирання королівських резиденцій, турбота про гостей, а також догляд за королівськими коштовностями.

Умови роботи мають на увазі проживання на території Букінгемського палацу, а також виїзд за межі Лондона приблизно один раз на три місяці за рік. Річний оклад помічниці покоївки становить від 14200 фунтів при роботі близько сорока годин на тиждень.

Королівська сім'я вимушена ретельно добирати персонал, передусім, з міркувань безпеки. Крім того, відомі випадки, коли слуги повідомляли пресу про подробиці повсякденного життя резиденцій, або самі журналісти влаштовувалися на службу в королівський палац. Так, у 2006 році під час спроби влаштуватися помічницею королівської покоївки була заарештована співробітниця лондонського таблоїду News of the World.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/u_bukingemskomu_palatsi_vidkrili_novu_vakansiyu_1765099

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: