суботу, 20 жовтня 2012 р.

Майкл Бей дав акторам цінну пораду

Режисер Майкл Бей відповів на цілий ряд критичних зауважень на адресу його фільмів а також проектів інших постановників, які зробили актори, що брали у них участь.

Про це повідомляє видання The Huffington Post.


Зокрема, Х’юго Уївінг висловив жаль, що взявся озвучувати Мегатрона у "Трансформерах", назвавши цю роботу "безглуздою". Крім цього, Пол Беттані, що озвучував електронного дворецького Джарвіса у "Залізній людині", його продовженні та "Месниках", зізнався, що не дивився фільми, оскільки вони "не в його стилі".

У відповідь Бей вибухнув довгою відповіддю. "У вас не викликають роздратування актори, які отримують по 15 мільйонів за роль, або по 200 тисяч за озвучення, яке займає в їх житті одну годину 43 хвилини, а потім скаржаться на свою роботу? На тлі усіх сучасних проблем нашого світу невже їм здається, що комусь цікаві їх стогнання про те, що їх справа була недостатньо артистичною або не викликала у них професійного заповзяття? Куди поділися люди з почуттям власної гідності, які виконують свою нелегку роботу, отримують винагороду за неї та посміхаються після цього? Будьте ж раді, що у вас є ця робота, і ви отримуєте за неї більше, ніж 98 відсотків американців. І у мене є чудова ідея для цих "переможців". Вони можуть пожертвувати усі свої "нещасні гроші" чудовому фонду щодо захисту африканських слонів. Я готовий пожертвувати стільки ж, скільки всі вони разом взяті", - написав Бей.

Проекти режисера не раз зазнавали критики їх учасників. Так, Меган Фокс порівнювала Майкла Бея з Гітлером, а Шайя
ЛаБеф
нарікав на те, що йому не давали "розвернутися" на знімальному майданчику.


http://www.ukrinform.ua/ukr/news/1764589

1 коментар:

  1. мені також сподобалась ідея режисера щодо фонду захисту африканських слонів

    ВідповістиВидалити

Коментувати: