понеділок, 15 жовтня 2012 р.

Олександр Усик - найкращий боксер світу-2012

Олімпійський чемпіон Усик-350українець Олександр Усик став володарем титулу "Найкращий боксер елітного чоловічого дивізіону 2012" (незалежно від вагових категорій), увійшовши до числа переможців 10 номінацій найпрестижнішої церемонії нагородження найкращих боксерів, яку щорічно проводить Міжнародна асоціація аматорського боксу (AIBA).

Про це повідомляє сайт aiba.org.

"Харизматичний та неймовірно талановитий боксер із Сімферополя вразив увесь спортивний світ своїми яскравими та беззаперечними перемогами на Олімпійських іграх 2012 року у Лондоні (Велика Британія). А переможний гопак, який Олександр Усик продемонстрував після перемоги у фіналі Олімпіади над італійцем Клементе Руссо, не залишив байдужими нікого", - йдеться у повідомленні.

У номінації "Найкращий боксер Всесвітньої серії боксу 2012" переможцем було визнано українця Сергія Дерев'янченка. За підсумками двох попередніх сезонів Всесвітньої серії боксу, Сергій є лідером особистого заліку WSB.

Нагородження переможців церемонії відбудеться 7 грудня у Єревані (Вірменія), в день фінальних поєдинків молодіжного чемпіонату світу з боксу.


http://www.ukrinform.ua/ukr/news/oleksandr_usik___naykrashchiy_bokser_svitu_2012_1762907

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: