вівторок, 16 жовтня 2012 р.

Шведів назвали найздоровішими європейцями

Серед жителів європейських країн шведи aвизнані найздоровішими.

Як зазначає інтернет-видання "Здоров'я", середньостатистичний швед здоровий до 71 року. Середньостатистична шведкадо 70 років, але, тим не менше, за тривалістю життя шведські чоловіки відстають від жінок на 4-5 років.

"Другий рядок дістався Мальті. Чоловіки Мальти в середньому зберігають хороше здоров'я до 70, жінки до 71 року. На третій позиції рейтингу — Греція,
з тривалістю здорового життя жінок до 67,6 років і до 66,4 років — чоловіків", — йдеться у повідомленні.

Далі місця в рейтингу розподілилися таким чином: четверте місце — Кіпр, п'яте місце — Іспанія, шосте — Ірландія, сьоме — Британія, восьме — Люксембург, дев'яте — Франція, завершила список Німеччина.

Як стало відомо, найсприятливішою для дітонародження країною визнана Ісландія, на частку якої припадає лише два смертельні випадки на тисячу дитячих життів.

Рейтинг складено французькими фахівцями на основі матеріалів аналітичного дослідження останнього проведеного перепису європейського населення і його медичних показників. Під час складання рейтингу враховувалися медичні показники жителів різних європейських країн та їх тривалість життя.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/shvediv_nazvali_nayzdorovishimi_e_vropeytsyami_1763202

3 коментарі:

  1. там, виходячи на пенсію, людина ще довго відчуває себе молодою

    ВідповістиВидалити
  2. Українці можуть лише позаздрити!

    ВідповістиВидалити
  3. Потому там и выходят на пенсию позже. Нам еще догонять и догонять. Главное, было бы желание.

    ВідповістиВидалити

Коментувати: