середу, 24 жовтня 2012 р.

Кияни побачать колекції з шести країн світу на мистецькому форумі в Арсеналі

Art KyivСьомий Міжнародний форум сучасного мистецтва ART KYIV contemporary 2012 відбудеться з 1 по 18 листопада у Мистецькому Арсеналі і презентує 30 галерей з 6 країн світу.

Про це повідомляє прес-служба Мистецького Арсеналу.

"ART KYIV contemporary, що продемонструє якісне вітчизняне та світове актуальне мистецтво, цього року змінює ярмарковий формат і вперше буде репрезентований у форматі форуму. У структурі ART KYIV contemporary 2012 - презентації спеціально підготовлених проектів 30 провідних галерей з України, Польщі, Росії, Італії, Німеччини та Франції, які познайомлять колекціонерів та поціновувачів мистецтва з останніми доробками та яскравими іменами з різних країн світу", - зазначається в повідомленні.

Зокрема, "Творчий доробок та міф Віктора Вазарелі" у рамках Угорської платформи познайомить з етапами та творчим методом французького митця угорського походження. Віктор Вазарелі - художник зі світовим ім'ям, засновник художнього напрямку оп-арт, що вплинув не тільки на розвиток мистецтва, але й на дизайн та архітектуру. В експозиції - 140 робіт митця: 120 сериграфій (особливого різновиду шовкографії, що є багаторазовим накладенням шарів фарби), 20 об'єктів, автопортрет Віктора Вазарелі та єдиний у світі витвір мистецтва, що побував у космічному просторі, на космічній станції "Салют 7" у 1982 році, - колаж "Космос (Вир)".

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/1765424

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: