вівторок, 31 березня 2009 р.

Погода: перший день квітня синоптичних змін не принесе

КИЇВ, 31 березня. /Віктор Чухліб - УКРІНФОРМ/. У перший день квітня погода в Україні істотних змін не зазнає: на більшій частині території країни переважатиме мінлива хмарність і віятимуть прохолодні північно-західні вітри, які не додаватимуть природі і людям весняного настрою. Про такий перебіг синоптичних подій середи, 1 квітня, кореспондентові УКРІНФОРМу розповіли синоптики Українського гідрометцентру.

Цього дня, за прогнозом синоптиків, у більшості регіонів країни буде без істотних опадів, лише у східних, місцями центральних та південних областях пройде невеликий дощ. Вітер переважно північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря на більшій частині території країни становитиме вночі 2-7° тепла, в західних та північних областях від 1° морозу до 4° тепла. Вдень термометри покажуть 8-13° тепла, на півдні 11- 16°, на Закарпатті та в Криму до 20°.

Мінлива хмарність без істотних опадів спостерігатиметься і на Київщині. Вітер переважно північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 2-4° тепла; вдень 11-13° з пониженням 2 квітня до 9-11°.