суботу, 28 березня 2009 р.

Євро-2012: ФК "Чорноморець" вже вклав 63 млн грн у реконструкцію однойменного одеського стадіону

ОДЕСА, 28 березня. /Богдан Димовський - УКРІНФОРМ/. Футбольний клуб "Чорноморець" вже вклав 63 млн грн у реконструкцію однойменного одеського стадіону, де відбудуться ігри ЄВРО-2012. Про це повідомив начальник головного управління капітального будівництва Одеської ОДА В'ячеслав Маркін, передає кореспондент УКРІНФОРМу.
ФК "Чорноморець" на сьогодні є головним інвестором підготовки міста до Євро-2012. Фахівець зазначив, що керівництво Одеської обласної ради спрямувало 22 млн грн із регіонального бюджету розвитку на реконструкцію двох об'єктів - стадіону "Чорноморець" і будівлі районної лікарні - в рамках "Програми підготовки до проведення матчів фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року".
"На реконструкцію центрального стадіону "Чорноморець" в парку культури і відпочинку ім. Тараса Шевченка виділено 20 млн грн. І ще 2 мільйони - на ремонт Любашівської районної лікарні. Існує положення ФІФА, згідно з яким враховується стан не тільки спортивних об'єктів, але також об'єктів охорони здоров'я і туризму", - зазначив начальник управління капбудівництва ОДА.