четвер, 5 березня 2009 р.

Погода: у п'ятницю в Україні пройдуть опади у вигляді дощу та мокрого снігу

КИЇВ, 5 березня. /Віктор Чухліб - УКРІНФОРМ/. Опади у вигляді дощу та мокрого снігу в Карпатах, на Прикарпатті й Одещині та сильні опади прогнозують на п'ятницю, 6 березня, синоптики Українського гідрометцентру, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу. За їхніми словами, опади пройдуть по всій території країни, за винятком лише Лівобережжя.

В Україні, крім півдня, місцями наростатиме ожеледь; на дорогах західних, північних та східних областей подекуди проступатиме ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с.

Температура повітря на більшій частині території країни становитиме вночі від 2° морозу до 3° тепла, на Лівобережжі 5-10° морозу. Вдень у більшості регіонів повітря прогріється до 2-7° тепла, у східній частині місцями термометри показуватимуть 0°. У південній частині та на Закарпатті вночі 2-7° тепла, вдень 9-14°, в Криму до 18° вище нуля.

У Києві та області часом йтимуть опади у вигляді дощу та мокрого снігу, вночі буде без істотних опадів. Місцями ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с, час від часу пориви до 15-20 м/с. Температура повітря вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 2-7° тепла.